Nieuws

Slim Zoeken

Ook dit jaar is SD Worx genomineerd voor de HR Excellence Awards. In maar liefst drie categorieën dingen we mee naar de felbegeerde prijzen:

  • Best Employee Benefits, Compensation & Rewards Company
  • Best HR Strategy & Transformation Company
  • Best HR Administration & Support Services Company

Momenteel worden onze projecten onder de loep genomen door een jury van experten. Maar ook u kunt ons helpen. Meer nog: uw stem weegt voor 30% door in de eindscore. Dus breng uw stem uit en help ons de nominaties te verzilveren!

Breng uw stem uit

Dit zijn de 3 kanshebbers voor een prijs:

1. In de categorie ‘Best Employee Benefits, Compensation & Rewards Company’ kozen we voor de uitrol van het Flex Income PlanTM bij een kmo. In de strijd om de knapste koppen kwam deze start-up in volle expansie vaak in een verloningsopbod terecht met de firmawagen als ultiem statussymbool. Met FIPTM kan het bedrijf voortaan een unieke troef uitspelen in het rekruteringsproces: naast hun loon krijgen de medewerkers een flexibel voordelenpakket met onder meer extra vakantiedagen en pensioensparen. Twee derde van de medewerkers stapte al in. En verrassend genoeg koos niemand een auto.

2. In de logistieke sector zijn capaciteit en engagement de pijlers van efficiënte operaties. Met dit project binnen de categorie ‘Best HR Strategy & Transformation Company’ vertrokken we van het meten van het engagement bij een internationale pakketleverancier, om zo verbeteracties te identificeren zodat elke werknemer er graag komt werken. Verder creëerden we extra toegevoegde waarde door de data slimmer in te zetten. Op basis van de engagement- en andere data ontwikkelden we een model dat kort verzuim – typisch bij verlaagd engagement – voorspelt op afdelingsniveau. Intussen zijn de eerste highlevelresultaten bekend en verdere analyses zijn volop aan de gang.

3. Binnen de categorie 'Best HR Administration & Support Services Company' nemen we deel met het BPO-project dat sinds kort op de rails staat bij een Belgisch pretpark. Sinds dit voorjaar nemen onze consultants er met succes de volledige HR-administratie voor hun rekening. Een huzarenstukje, als je bedenkt dat het personeelsbestand van een 100-tal vaste medewerkers tijdens de zomerpiek wordt uitgebreid met zo’n 1000 seizoensarbeiders. Rekrutering, contracten, eventuele premies, payroll … Onze consultants nemen het hele traject voor hun rekening, zodat het HR-team zich kan focussen op het strategische HR-beleid van het park.

Vindt u dat SD Worx de award voor ‘Best employee benefits, compensation & rewards company’, ‘Best HR strategy & transformation company’ of ‘Best HR administration & support services company’ verdient? Surf dan meteen naar de website en stem op ons. Dat kan nog tot woensdag 7 oktober 2017.

Alvast van harte bedankt!

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX