Nieuws

Slim Zoeken

Maandag 24/06/2019 zijn wij op teambuilding. Gelieve uw dimona en contracten tijdig aan te vragen zodat wij alles voor U in orde kunnen maken.
 
Steven van Hoorebeke, CEO van SD Worx, is een van de tien genomineerden voor de gegeerde titel ‘Trends Manager van het Jaar’. “Een eer die ik te danken heb aan de constante inzet van alle medewerkers”, reageert de CEO trots.

Om die nominatie ook effectief te verzilveren, vragen we graag uw steun.

Steven Van Hoorebeke

Het economisch weekblad Trends en businesszender Kanaal Z bekronen op dinsdag 9 januari 2018 voor de 33e keer de ‘Manager van het Jaar’, de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. Een professionele jury, samengesteld uit economische specialisten en redacteurs van Trends, selecteerde tien finalisten.

“Verdienste van ons allemaal”

Steven Van Hoorebeke is zeer vereerd met zijn nominatie: “Het is een mooie kans om ons bedrijf in de kijker te zetten, en het prachtige werk dat we met z’n allen leveren.” De cijfers bewijzen het: SD Worx tekent steevast een mooie score op voor klantentevredenheid.

Dat het bedrijf zijn klanten als echte partners ziet, zit daar zeker voor iets tussen. “We werken samen aan onze oplossingen. De Bedrijfsleidersservice, bijvoorbeeld, is een tool die we op basis van inzichten van onze klanten ontwikkeld hebben.” Voor die oplossing wist SD Worx ook al een Corporate IT-award binnen te halen.

De CEO benadrukt dan ook dat hij deze nominatie op zak heeft dankzij de inspanningen van elke SD Worx-collega: “We zijn als Belgisch bedrijf de nummer twee in Europe binnen onze sector. Daar mogen we best trots op zijn. Zoiets is alleen mogelijk dankzij het enthousiasme en de inzet van alle collega’s. Het feit dat zo veel klanten elke dag weer op ons vertrouwen, bewijst dat we goed bezig zijn.”

Klaar voor de toekomst

Daarnaast ziet Steven Van Hoorebeke er een mooie bevestiging in van de koers die hij met SD Worx vaart. “Het zijn boeiende tijden, de wereld om ons heen verandert razendsnel. Als antwoord daarop zetten we in op digital leadership met tools die het de werkgever én werknemer makkelijker zullen maken. Verder blijven internationale groei – zonder onze lokale markten uit het oog te verliezen – en echte klantgerichtheid bovenaan onze agenda staan. Op basis van deze strategische pijlers is SD Worx helemaal klaar voor de toekomst en dat blijft duidelijk niet onopgemerkt.”

Help ons de titel binnen te rijven

U kunt Steven Van Hoorebeke mee aan de titel helpen door op hem te stemmen. Dat kan vanaf maandag 20 november tot en met zondag 3 december. Alvast bedankt voor uw steun!

Stem nu

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX