Nieuws

Slim Zoeken

Maandag 24/06/2019 zijn wij op teambuilding. Gelieve uw dimona en contracten tijdig aan te vragen zodat wij alles voor U in orde kunnen maken.
 
Uren schuiven in de file: het is nefast voor de productiviteit en het engagement. Maar wat als pendelaars snel een werkplek zouden kunnen vinden wanneer het nodig is, waar ze zich ook bevinden? Met Deskonmyway lanceerden we hiervoor dé oplossing.

deskonmyway

Met Deskonmyway wil SD Worx de rem zetten op de almaar groeiende mobiliteitsproblematiek. Samen met een aantal partnerbedrijven startten we in september 2017 een proefproject langs de E313 tussen Limburg en Antwerpen waarbij we bedrijven oproepen om lege kantoorruimte open te stellen voor pendelaars. Wanneer Deskonmyway een schot in de roos blijkt, willen we snel uitbreiden naar andere drukke verkeersassen.

Laat files links liggen

De missie van Deskonmyway: bedrijven ertoe aanzetten om hun kantoorruimte optimaal te benutten en tegelijk de productiviteit en work-lifebalans van werknemers te vergroten. Voor de deelnemende bedrijven is het een aantrekkelijke bron van extra inkomsten, voor de autopendelaars een welgekomen manier om tijdsverlies te beperken.

Hoe werkt het?

Deskonmyway is een online platform waarop werknemers die in de file dreigen terecht te komen, snel een vrije werkplek in de buurt vinden. Flexibiliteit en onmiddellijke beschikbaarheid voor aanbieders en gebruikers zijn de sleutelwoorden.

Een pendelaar die een tijdelijke werkplek zoekt, krijgt een overzichtskaart met beschikbare flexwerkplekken te zien. Hij kiest er een uit en klikt op ‘reserveren’. De app leidt hem vervolgens tot aan het juiste adres.

Als deelnemend bedrijf kunt u zelf werkplekken in de app toevoegen en verwijderen en wanneer u ze aanbiedt. U bepaalt ook hoeveel u voor het gebruik van uw werkplek aanrekent.

Help ons een versnelling hoger te schakelen

Wilt u meestappen in dit project? We lichten u ons concept graag telefonisch of persoonlijk verder toe. Aarzel niet ons een seintje te geven per mail naar deskonmyway@sdworx.com. Meer informatie vindt u op onze website.

Mobiliteit is een hot topic. Met ons concept wisten we al meermaals de pers te halen. Ook ons gebruikersaantal groeit snel. Hieronder zetten we graag enkele artikels voor u op een rij:

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX