Nieuws

Slim Zoeken

Maandag 24/06/2019 zijn wij op teambuilding. Gelieve uw dimona en contracten tijdig aan te vragen zodat wij alles voor U in orde kunnen maken.
 
“Bij de bedrijven die thuiswerk toestaan en ons systeem gebruiken om thuiswerk te laten registreren door hun medewerkers, zien we dat gemiddeld genomen (bekeken bij 20.000 werknemers in de privé) op maandag 18 juni het aandeel van thuiswerkers hoger ligt dan de voorbije 2 maandagen.

Ten opzichte van maandag 4 juni ligt dit 8,7% hoger en valt dit verschil het meest op.”

World Cup

Thuiswerk (en de registratie ervan) verschilt erg van bedrijf tot bedrijf

Cathy Geerts HR Director bij SD Worx: “Bij SD Worx zelf zagen we op 18 juni meer thuiswerk dan op andere maandagen sinds eind mei; in absolute cijfers zien we een stijging van maar liefst 34% in vergelijking met vorige maandag en 15% meer dan op maandag 4 juni of maandag 28 mei. Ongeveer 10% heeft op 18 juni thuisgewerkt. Daarmee zitten we nog niet aan dezelfde grootorde als vrijdagen of woensdagen, de meest populaire dagen voor thuiswerk. Vorige vrijdag was dit bijvoorbeeld 11,7%.”

Cathy Geerts verduidelijkt: “Er begonnen ook meer mensen vroeger op maandag om wat vroeger te kunnen vertrekken. Wij zetten in op autonomie en flexibiliteit. We zien ook meer verlof zowel vorige vrijdag als maandag, maar we kunnen niet zeggen dat dit enkel te wijten is aan een match die startte om 17 uur; dit kan ook te wijten zijn aan vakantie of bijstand bij de examens van de kinderen.”

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX