Nieuws

Slim Zoeken

Maandag 24/06/2019 zijn wij op teambuilding. Gelieve uw dimona en contracten tijdig aan te vragen zodat wij alles voor U in orde kunnen maken.
 
Vanaf 14 september zit de website van payroll- en hr-dienstverlener SD Worx in een nieuw jasje. Ze wordt nog klantgerichter en zal een frissere, eenduidige look hebben in de tien landen waar SD Worx kantoren heeft.

De nieuwe website zet de noden van de klant voorop. “Door onze jarenlange ervaring en nauwe klantenrelaties weten we waar werkgevers vandaag mee worstelen”, vertelt Rob Woestenborghs, senior Digital Marketing Specialist bij SD Worx Group. “Daarom vertrekken we niet langer vanuit ons producten- en dienstenaanbod, maar van hun probleemstellingen. Daar koppelen we vervolgens onze expertise en ons aanbod aan.”

Kristof Duran, Marketing Communications Manager bij SD Worx België, en zijn team zijn volop in de weer met de lancering. “Met verschillende teams waken we erover dat de vorm en inhoud passen binnen het verhaal dat we willen brengen: dat we dé hr-partner zijn voor elke onderneming.”

De grote dag nadert

Concreet rolt SD Worx de nieuwe website uit op donderdagavond 13 september. Klanten en businesscollega’s ervaren hierbij geen hinder: alle portals en tools blijven beschikbaar. Vanaf vrijdagochtend komen surfers terecht op de gloednieuwe website.

Over SD Worx

Als toonaangevende Europese speler in payroll en hr, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, hr, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx.

Meer informatie lees je op www.sdworx.be.

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX