Persberichten

SD Worx lanceert SD Worx Staffing Solutions

3 juni 2019

Vandaag lanceert payroll- en hr-bedrijf SD Worx zijn nieuwe merknaam voor de activiteiten rond rekrutering en flexibele tewerkstelling.

SD Worx Staffing Solutions zal in België en Nederland diensten aanbieden op het gebied van uitzenden, rekrutering en selectie, project sourcing, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Vorig jaar nam SD Worx zowel VIO Interim als Flexpoint Group over. Beide bedrijven zijn intussen met elkaar geïntegreerd en krijgen nu een nieuwe merknaam: SD Worx Staffing Solutions. Voor de klanten verandert niets: zij kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde contactpersoon en een persoonlijke service, die nog versterkt wordt door de waarde gedreven aanpak van de geïntegreerde organisatie.

Tegen midden juni zullen alle 105 kantoren aangepast zijn en de nieuwe merknaam dragen. SD Worx Staffing Solutions telt 450 medewerkers in België en Nederland. Samen bedienen zij meer dan 3.000 klanten, kleinere en grote bedrijven in de meest diverse sectoren. SD Worx Staffing Solutions biedt via zijn klanten werk aan gemiddeld 5500 uitzendkrachten per dag.

Christophe Petit, CEO SD Worx Staffing Solutions: “Met de teams van het vroegere VIO Interim en Flexpoint Group hebben we een sterke en gezonde basis voor onze staffing activiteiten. Die hebben we intussen, samen met de hele organisatie, versterkt met een duidelijk missie voor SD Worx Staffing Solutions: door het juiste werk willen we actief bijdragen aan een goede, gezonde en succesvolle werkomgeving voor iedereen, vandaag en morgen. Ik twijfel er niet aan dat onze marktkennis, technologische oplossingen en verregaande data analyse zullen ons in staat stellen dit doel te realiseren.”

SD Worx, dat vooral bekend is voor zijn payrolldiensten, zal de synergie tussen de twee entiteiten volop benutten en kan de klanten voortaan een complete hr-dienstverlening aanbieden.


LWB Logo Bottom

Beringen

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Dendermonde

Noordlaan 81 bus 1
B-9200 Dendermonde
tel +32 52 22 44 80
fax +32 52 22 13 63
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon

 

LWB is een partner van:

SDWORX