Persberichten

Slim Zoeken

HR-dienstenverleners slaan de handen in elkaar

LWB (Beringen) en SAK (Dendermonde) worden vanaf 1 januari 2020 één bedrijf en gaan verder onder de merknaam LWB. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in loonverwerking en personeelszaken voor kmo’s.

 

Bregt Vanzonhoven, commercieel directeur LWB: “LWB en SAK zijn momenteel al zeer complementair. Sprekende voorbeelden hiervan zijn het gebruik van dezelfde payrollsoftware en enkele gemeenschappelijke leveranciers. Door de fusie kunnen we meer en sneller innoveren en beter inspelen op de behoeften van onze klanten en zo de ‘customer experience’ verbeteren. We bundelen de krachten met alle respect voor de medewerkers en voor het verleden van beide organisaties.”

Klanten kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde interne contactpersoon en externe partners. De waarden ‘persoonlijk’ en ‘kwaliteit’ blijven de drivers van de dienstverlening. Beide vestigingen behouden hun sterke verankering in de lokale kmo-markt. Zowel LWB als SAK maken deel uit van marktleider SD Worx Group, die sterk gelooft in het fusieverhaal en de voordelen ervan voor de klanten.

Johny Leten – Directeur – 011 45 60 60
Kathleen De Rybel – Directeur – 052 40 99 04
Bregt Vanzonhoven – Commercieel directeur – 011 45 60 65

Over LWB

Specialist in loonadministratie en sociaal advies
Al ruim 20 jaar is LWB (Loon- & weddebeheer) de HR-partner van kmo’s, startende ondernemingen en eenmanszaken, voornamelijk in de regio Limburg. In 2020 zal SAK (Sociaal Administratiekantoor) LWB vervoegen en verdergaan onder de naam LWB. SAK werd opgericht in 1983 en heeft voornamelijk kmo-klanten in de regio van Dendermonde en Sint-Niklaas. Met de fusie zal LWB 37 medewerkers tellen en meer dan 2600 klanten bedienen. De totale omzet van beide bedrijven bedroeg 4,2 miljoen euro in 2018.

LWB is een dochteronderneming van HR-dienstenverlener SD Worx. LWB werkt onafhankelijk maar doet een beroep op de gespecialiseerde knowhow (kennisdatabank, juridische bijstand) van SD Worx, zodat klanten op elk moment een feilloze service krijgen.

Meer informatie staat op www.lwb-info.be

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX