Alle Persberichten

Bekijk hier onze bedrijfsvideo


Bekijk de Video
 
Momenteel zijn er bijna 700.000 werkende vijftigers in Vlaanderen. Dat is meer dan een verdubbeling in vergelijking met twintig jaar geleden en evenaart zo goed als het aantal werkende dertigers.

SD Worx Holding neemt het uitzendbureau VIO Interim over van het investeringsfonds Down2Earth en stapt zo in de groeiende markt voor flexibel werk. Het management en de bijna honderdveertig medewerkers van VIO Interim, gespreid over meer dan dertig kantoren in België, blijven aan boord.

Bijna de helft (46,9%) van alle Belgische bedienden, kader- en directieleden in de privésector heeft een variabel loon. Dat is een zesde meer in vergelijking met drie jaar geleden. Een variabel loon is het meest gangbaar in de chemische en farmaceutische sector, bij kleinere bedrijven en populairder in Wallonië dan in Vlaanderen.

HR-dienstverlener SD Worx heeft met zijn Bedrijfsleidersservice de award voor Customer Experience gewonnen in de eerste editie van de Corporate IT Awards. De awards worden uitgereikt aan bedrijven uit de privé- en publieke sector die IT slim inschakelen om tot concrete competitieve voordelen te komen.

De ministerraad gaf op vrijdagavond 29 september nog groen licht voor de mobiliteitsvergoeding. Hierdoor kunnen werknemers hun salariswagen vanaf 1 januari volgend jaar onder bepaalde voorwaarden inruilen voor cash geld.