Alle Persberichten

Bekijk hier onze bedrijfsvideo


Bekijk de Video
 
Gisteravond gaf de Kamer definitief haar zegen voor de invoering van de mobiliteitsvergoeding (of cash for car). Vandaag buigt de regering zich ook nog over de laatste details van een voorstel voor het mobiliteitsbudget.

In 2017 steeg de structurele tewerkstelling binnen de Belgische kmo’s voor het vierde jaar op rij, dit keer met 0,9% ten opzichte van 2016. Daarmee is opnieuw een record bereikt.

Tim Weyts neemt de fakkel over van Tijs Jochems als kantoordirecteur bij het kmo-kantoor van SD Worx in Turnhout. Met deze aanstelling onderstreept HR-dienstenverlener SD Worx het belang van klantennabijheid en oplossingen op maat van kmo’s.

Het ziekteverzuim in België is de laatste tien jaar met 33% gestegen. Zo was de Belgische werknemer in 2008 gemiddeld 9,4 dagen afwezig op het werk, terwijl dat gemiddeld 12,1 dagen waren in 2017.

SD Worx heeft de winnaars van zijn Excellence Awards 2018 bekendgemaakt. Met deze prijzen bekroont de wereldwijde payroll- en HR-dienstverlener enkele inspirerende en succesvolle projecten van het voorbije jaar. Ze werden uitgereikt tijdens de Europese conferentie van de groep in Londen.