Alle Persberichten

Bekijk hier onze bedrijfsvideo


Bekijk de Video
 
Wie in het totaal langer dan 45 minuten per dag pendelt naar en van het werk, zoekt vaker een nieuwe job. Doorgaans is men ook minder tevreden op het werk en zit het minder goed met de worklife balance.

Het bedrijf Unbox werd in september vorig jaar opgericht door BNP Paribas Fortis, USG People en Brandhome group. Unbox heeft als missie om arbeid af te stemmen op de veranderende samenleving.

HR-dienstenverlener SD Worx heeft een partnerschap gesloten met informaticabedrijf SAP voor de verkoop, verdeling en implementatie van de HR cloudsoftware SAP Successfactors. Samen met SAP-partner Flexso for People bouwt SD Worx een gestandaardiseerde component die de SAP-software verbindt met de loonmotor van SD Worx.

Kostenbeheersing en meer toegevoegde waarde bieden aan de business: het is de rode draad in de uitdagingen waar de Belgische HR-manager mee kampt.

Antwerpen, 22 augustus 2017.

Antwerpen, 15 augustus 2017. De kmo-jobindex van SD Worx blijft de records opstapelen. Met 115,2 is de index van de tewerkstelling bij Belgische bedrijven tot 100 werknemers nu 0,2% hoger dan het vorige kwartaal.