Alle Persberichten

Bekijk hier onze bedrijfsvideo


Bekijk de Video
 
De huishoudhulpen bij het dienstenchequebedrijf BalDeMo kunnen voortaan zelf een deel van hun verloningspakket invullen, een primeur in de sector, die nog achterop hinkt als het om flexibele verloning gaat.

Tijdens het eerste kwartaal van 2018 steeg de tewerkstelling in de Belgische bedrijven tot honderd werknemers met 0,9% in vergelijking met het vierde kwartaal van 2017; dit is de grootste kwartaalstijging sinds 2008 en brengt de kmo-jobindex op 116 indexpunten, een volledig punt hoger dan dezelfde periode in 2017.

Binnen tien dagen gaat de General Data Protection Regulation – beter bekend als GDPR – van kracht. Grote én kleine bedrijven moeten dan voldoen aan deze verstrengde Europese privacyregels. Wat zijn de meest voorkomende vragen die HR-dienstenverlener SD Worx binnenkrijgt over GDPR?

Eva De Schryver is voor de HR dienstverlener SD Worx België het nieuwe aanspreekpunt voor de pers. Zij vervangt daarbij Pieter Goetgebuer, die zich voortaan concerntreert op de internationale PR en corporate communication voor SD Worx Group die intussen in tien landen actief is.

Belgische werknemers hebben minder inspraak en impact in hun bedrijf dan hun collega’s in andere Europese landen. Maar liefst 56% van de Belgen is ontevreden met de mate van inspraak in zijn/haar organisatie.