Nieuws

Slim Zoeken

Opnieuw 20% meer gebruikers – Sinds de lancering groeit het gebruikersaantal snel. Elke week komen er zo’n 20% nieuwe gebruikers bij. De feedback die we tot hiertoe krijgen is enorm positief.

Enkele testimonials:

“De monsterfile op de E313 gisteren was een ramp. Gelukkige herinnerde ik me een artikel in Jobat over Deskonmyway. Ik ben heel blij dat ik heb kunnen schuilen in een aangename kantoorplek. Goed bezig, Deskonmyway!” – Tom uit Hasselt

“Als consultant ben ik voor mijn job dikwijls op de baan. Om files te vermijden vertrek ik vroeg naar klanten. Soms te vroeg en dan is het wachten in de auto geblazen. Deskonmyway biedt nu een alternatief: met een koffie in de hand heb ik me vorige donderdag in de buurt van een klant kunnen installeren. Stipt op tijd op mijn afspraak en al wat werk én een warme koffie achter de kiezen. Leuk!” – Anja uit Deurne

deskonmyway

Goud waard!

En daarom willen we graag nog meer mensen betrekken in dit verhaal. Wat als… ook jij een werkplek zou hebben bij het begin van de file? Snel een uurtje werken langs de snelweg op een flexibele werkplek? Met onze app vinden gebruikers gemakkelijk de weg naar een vrijstaande werkplek. Weg van de verkeersdrukte landt u in een aangename kantoorruimte, die door één van onze aanbieders ter beschikking wordt gesteld.

Deskonmyway?!

Deskonmyway, het online platform dat de brug vormt tussen bedrijven langs de autosnelwegen en mensen die in de file terechtkomen. Flexibiliteit en onmiddellijke beschikbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden. Nieuwsgierig? Ga snel een kijkje nemen op onze website, maak je gebruiker aan en je kan mee experimenteren.

Aanbieders

Deskonmyway mocht intussen reeds 9 aanbieders verwelkomen en er zitten er nog heel wat in de pipeline.

  • Frame 21 / The Garage: Industrieterrein Klein Gent, Diamantstraat 8, B-2200 Antwerp East (Herentals)
  • De Vesten: Kanaalweg 6/1, 2430 Laakdal
  • SD Worx Schelle:Brandekensweg 9, 2627 Schelle
  • SD Worx Geel: Kleinhoefstraat 7, 2440 Geel
  • The Custom shop: warande 8, 9120 Beveren
  • Benelux Businesscenter: Boomsesteenweg 690, 2610 Antwerpen
  • Advocatenassociatie Gent – Brussel - Luik: Drie Koningenstraat 3, 9051 Gent
  • The Factorie: Middelmolenlaan 175, 2100 Deurne
  • Toffice: Kieldrechtse Baan 57, 9130 Verrebroek

Iets voor jou?!

Wil je zelf aanbieder worden of ken je een tof bedrijf, neem dan contact op met ons. Spread the love, de files worden er immers niet beter op en we willen je dan ook niet aan je lot overlaten.

Deskonmyway breidt elke dag haar netwerk van aanbieders uit. Ken je een leuke kantoorplek, wil je zelf werkplekken aanbieden of wil je graag gebruik maken van de aangeboden plaatsen? Dat kan simpelweg door contact op te nemen met ons via deskonmyway@sdworx.com.

LWB Logo Bottom

Bedrijfsinformatie

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon


KMO small

LWB is een partner van:  SDWORX