Loonverwerking

Tijdens Lockdown-biz kunt u ons bereiken:

CONTACTLIJST MEDEWERKERS

LOONADMINISTRATIE

Bij een correcte loonadministratie komt heel wat kijken. U moet niet alleen rekening houden met de geleverde arbeidsprestaties maar ook met de persoonlijke situatie, bijdragen aan de overheid, extralegale voordelen, wettelijke voordelen en meer.

Correct loonbeheer en loonberekening

LWB neemt de loonadministratie voor u uit handen, snel en accuraat. Dankzij de juiste visie en een gedegen kennis van het bedrijfsleven past LWB de sociale wetgeving toe op een overzichtelijke en budgetvriendelijke wijze. Wij doen dit voor eenmanszaken, starters en kmo’s.

Aanpassingen in sociale wetgeving, zoals bvb voorzien in CAO’s, aangepaste RSZ-regels, enzovoort zijn snel doorgevoerd.

Bespaar waar u kunt besparen

De LWB adviseurs informeren u gericht over premies en gunstige regelingen voor de rekrutering van personeel (subsidies, kortingen voor rekrutering van laaggeschoolden onder 26 jaar, oudere werknemers, ….) Wij gaan voor u na welke premies er bestaan, we vragen ze aan en zorgen voor de follow-up.

Persoonlijk contact

U helpen bij uw loonadministratie en de gepaste oplossingen bieden, dat wil het hele team van LWB. Daarom is persoonlijk contact voor ons belangrijk. Wij willen weten wie u bent en hoe u denkt, zo kunnen we met u meedenken en de juiste oplossingen aanreiken.

 

Vragen over uw loon- en personeelsadministratie? Neem vandaag contact met ons op.

LWB Logo Bottom

Beringen

Doelvoetstraat 7
B-3580 Beringen
tel +32 11 45 60 60
fax +32 11 45 38 49
info@lwb-info.be

Dendermonde

Noordlaan 81 bus 1
B-9200 Dendermonde
tel +32 52 22 44 80
fax +32 52 22 13 63
info@lwb-info.be

Social media

linkedin icoonFacebook icoon

 

LWB is een partner van:

SDWORX